Suriname: het land van kleuren …

In januari zijn drie leerkrachten van het GO! Atheneum Brakel naar Suriname geweest om hun partnerschool, HJ De Vriesschool in Saramacca, te bezoeken. Met deze Surinaamse school heeft GO! Atheneum Brakel sinds vorig schooljaar een Scholenband opgebouwd. De bedoeling is om de raakvlakken en diversiteit tussen beide scholen en hun culturen te ontdekken.

Deze uitwisseling in Suriname was een enorm, fantastisch, leerrijk avontuur. Suriname heeft veel te bieden.  De leerkrachten blikken met een schitterend gevoel terug op deze unieke ervaring! De partnerschool was formidabel, zeer aangenaam met een dynamisch lerarenteam en een professionele directie. De gastvrijheid en spontaniteit van de Surinamers is zo mooi en puur dat dhr. Beckers, dhr. Vanslembrouck en mevr. De Pessemier er af en toe eens stil van werden!

Een uitgebreid verslag en beeldmateriaal kan je hier raadplegen!

VERSLAG UITWISSELINGSREIS GO! ATHENEUM BRAKEL NAAR SURINAME
KLIK HIER

De foto’s kunnen bekeken worden door op onderstaande foto te klikken.

 Het voltallige leerkrachtenteam van de HJ De Vriesschool in Saramacca samen met dhr. Beckers, mevr. De Pessemier en dhr. Vanslembrouck.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.