Finales badminton

Op woensdag 17 mei 2017 gingen de finales badminton door in het Don Boscocollege te Zwijnaarde. Hiervoor werden eerder tijdens de kwalificaties 11 leerlingen geselecteerd. Uiteindelijk konden er 8 finalisten deelnemen zijnde Dylan Vandewalle, Jaro Spitaels, Ebe Gabriels, Wannes Slembrouck, Ellen De Smet, Erika De Clerck, Celien De Smet en Conan Mertens. Onze leerlingen zetten zich tijdens alle reeksen enorm in en gingen er volledig voor. Wat een spannende wedstrijden werden er gespeeld! Erika De Clerck behaalde brons in haar reeks, Celien De Smet zilver en Ellen De Smet goud. Een dikke proficiat! Uiteraard ook proficiat aan de andere deelnemende finalisten die er evenveel voor zorgden om deze finales enorm geslaagd te maken! Bedankt aan alle leerlingen!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.